Rullegardiner

Velosystem tilbyder dig moderne og bekvemme systemløsninger af rullegardiner, der passer perfekt til alle typer af interiør.

Med et utal af muligheder og farver i vor flotte kollektion af rullegardiner kan Velosystem tilfredsstille enhver smag.

Du kan skabe en unik og elegant stil som passer i alle hjem og kontorer.

Vi tilbyder et stor udvalg af stoftyper og farver af den bedste kvalitet.
Afhængigt af rummets funktion kan vi tilbyde et rullegardin, som kun beskytter mod sollys eller et som giver mørke.
Med en rig samling af tekstiler i rullegardin serierne, kan vi blandt andet tilbyde almindeligt Jacquardvævet stof med smukke mønstre på, og i en bred farveskala.
Vi har både frit hængende systemer og kassette-systemer.

Til ovenlysvinduer kan vi tilbyde DEKOLUX rullegardin-systemet. Det frit hængende MINI system tillader en installation til vinduesrammen med anvendelse af bøjler uden at bore huller i vinduesrammen.
Til større vindue eller vinduesnicher, kan vi tilbyde MAXI rullegardiner som repræsenterer en praktisk løsning; de er skruet til væggen, loftet eller overliggeren.
Rullegardiner i kassette-systemet HERREN Lille samt HERREN Stor fjernes problemet med lys gennemtrængning takket være brugen af ​​styreskinner. Denne mulighed sikrer bevarelsen af ​​æstetiske værdier i kombination med flot stof og giver dermed 100% tilfredshed.

 

Duo Dag & nat

Med Duo Dag & Nat fra Velosystem bestemmer du selv hvor meget lys du ønsker i dit hjem.

Rullegardiner af typen Duo Dag & Nat har et meget elegant design i høj kvalitet, og fås i mange flotte og lækre farver.

Duo Dag & Nat systemet, er lige så bemærkelsesværdigt som det er praktisk, og på samme tid original. Skiftevis arrangerede strimler af stof og fint gitter gør det muligt at regulere mængden af lys, der strømmer ind i rummene. Dag og nat modellerne anvendes i frit hængende system. Rullegardinet kan fastgøres ved anvendelse af plast bøjler til vinduesrammen.
Man får en større vinduesflade takket være en elegant “halv kassette”, som kan installeres på væggen, loftet eller på overliggere.

Vores rullegardiner er kendetegnet ved enkelthed og funktionalitet som samtidig bevarer de dekorative kvaliteter.

velosystem_rullegardin_Dag_&_nat
velosystem_rullegardin_Dag_&_nat_1
Rullegardin