Portos Motorer

Portos og Portos R systemerne er enfasede, asynkrone motorer, der styres med en spænding på 230V 50 Hz. De er udstyret med det såkaldte “mekaniske outer system”, hvilket betyder, at reguleringen af ​​”stop-steder” udføres manuelt under indstillingen af motoren, efter monteringen i rullejalousien (ved hjælp af en kontrol nøgle) i enden af motoren.

Portos er motorer opdelt i:

1. Kablede motorer – Portos
2. Radio motorer – Portos-R
3. Motor med en løftemekanisme i nødsituationer – typen NHK

Motorerne fås med en tilpasning af de ottekantede rør med diametre på henholdsvis 40, 60 og 70 mm.

Radiostyrings systemet Portos-R er baseret på væg enheder og bærbare fjernbetjeninger som arbejder på frekvensen ​​433 MHz (permanent kode).

Det giver en mulighed for fjernkontrollerende rullejalousier ethvert sted i bygningen, ved hjælp af en hvilken som helst sender fra styresystemet Portos-R.

I dette system findes styreanordninger, der muliggør indstilling af vilkårlig hævning og sænkning af rullejalousier i løbet af ugen.

Styring systemet Portos-R arbejder på en frekvens på 433 MHz. Sendere til dette styring system kan styre enhver drev med radioen af serien Portos-R eller en ekstern radiomodtager implementeret ind i systemet. Vi tilbyder trådløse switch monteret på væg med en timerfunktion, manuelt styret switchs samt multi-kanal fjernbetjeninger til styring systemet.

Automatik_portos